„Azon ügyfelek érdekeit képviseljük, akik professzionális szolgáltatót kerestek, aki a szakma független képviselője.”

Mi inspirálunk. Mi ösztönzünk.

Az INTEGRASCO Public Affairs egy olyan üzleti és politikai érdekmegjelenítés, amely a társadalmi, média és politikai összefüggések megértésén, tisztánlátáson és teljes körű stratégián alapul. Ennek köszönhetően reálisan méri fel a képviselhető ügyeket, gazdasági, politikai és stratégiai pozíciókat.

Az INTEGRASCO Public Affairs modell lényege a kapcsolati és a médiatőke. Olyan ügyeket képviselünk, amelyek jelentős politikai tőkévé konvertálható stratégiai-és médiatőke potenciállal rendelkeznek függetlenül az éppen domináns politikai ideológiáktól.

Szolgáltatásaink között megtalálhatók a piaci-és politikai elemzések, döntéshozói auditok, politikai dokumentáció készítése, stakeholder térképezés és elemzés, PA kontakt programok, fórumok és előadások szervezése, CSR stratégiai tervezés és program menedzsment, valamint issues és válságmenedzsment.

Az INTEGRASCO elkötelezett a transzparencia mellett, éppen ezért az Európai Parlament nyilvántartott érdekképviselői vagyunk, elfogadva ezzel az átláthatósági nyilvántartás Magatartási Kódexét.

„Ahogyan a világ egyre inkább felgyorsul, úgy a public affairs ügyek száma és mérete a helyi problémáktól a globális válságokon át növekszik. Az INTEGRASCO az, aki segíthet ezek megoldásában.”

Senior Public Affairs
vezető politikai tanácsadás
165/óra
  • Havidíjunk 2.500 eurótól, 8.500 euróig, sikerdíjunk kettőtől, öt százalékig terjed.
  • Áraink nettó értékek.
Public Affairs
politikai tanácsadás
115/óra
  • Havidíjunk 2.500 eurótól, 8.500 euróig, sikerdíjunk kettőtől, öt százalékig terjed.
  • Áraink nettó értékek.
Public Relations
kommunikációs tanácsadás
45/óra
  • Havidíjunk 500 eurótól, 2.500 euróig terjed, amely marketing költségkeretet nem tartalmaz.
  • Áraink nettó értékek.