Az INTEGRASCO folyamatosan keresi az új kihívásokat, szeretünk érdekes embereket megismerni és egyre több üzleti területen szerzünk tapasztalatot. Ahogyan a megbízások lehetővé teszik, folyamatosan bővül a csapatunk. Amennyiben szeretnél csatlakozni hozzánk és egy dinamikusan fejlődő projektiroda tagjaként képzeled el a jövődet, jelentkezz!

Az INTEGRASCO Európa egyik legdinamikusabban fejlődő tanácsadó irodája. Átfogó és sokszínű ügyfélportfólióval rendelkezik.

Gyakornoki programunk keretén belül rendszeresen fogadunk fiatalokat, akik egy felkészült, összeszokott csapat részeként sajátíthatják el az ügynökségi munka alapjait, de emellett betekintést nyerhetnek a tervezéstől kezdve a megvalósításon át az utánkövetésig minden fázisba.

Gyakornokainkat kijelölt mentor segíti, aki támogatást nyújt az elvégzendő feladatokban, rendszeresen visszajelez és lehetővé teszi, hogy az ügynökségi munkát átfogóan, az elméleti tudáson túl a gyakorlatban is megismerjék a diákok vagy a pályakezdők. Ez akkor tud megvalósulni, ha igazán dolgozni, tanulni, és fejlődni szeretnél, ezért heti legalább három napodat ennek a munkának szentelnéd.

A gyakornokjelöltek kétlépcsős kiválasztási folyamatban vesznek részt.

Ha szeretnél adatbázisunkba bekerülni, küldd el szakmai önéletrajzodat, és azt, hogy miért jönnél hozzánk az info@integrasco.hu e-mail címre.